Square Enix بازی The DioField Chronicle را در جریان State of Play معرفی کرد. این بازی در سال 2022 می آید.این بازی تاکتیکی RPG یک تصویر سه بعدی کاملاً تحقق یافته را به ژانر استراتژی کلاسیک می آورد.این فرنچایز جدید به راحتی در کنار تاکتیکهای آرپیجی اسکوئر انیکس قرار میگیرد، اما برداشت مدرن قطعا فریبنده است. The DioField Chronicle قرار است در سال 2022 برای پلی استیشن 5 و پلی استیشن 4 منتشر شود.
داستان The DioField Chronicle در یک قاره خارق العاده اتفاق می افتد و جنگ بین امپراتوری Trovelt-Schoevian و Rowetale Alliance را دنبال می کند. با این حال، پادشاهی تنها Alletain بین این دو قدرت متخاصم گیر کرده است.سپس گروهی از قهرمانان باید از سرزمین خود در برابر امپراتوری دفاع کنند. در کنار تاکتیک های RPG خود، کمی ژئوپلیتیک انتظار داشته باشید.
طبق گفته پلی استیشن، The DioField Chronicle از یک سیستم نبرد تاکتیکی خاص بهره می برد و تیم توسعه شامل طراح شخصیت تایکی (Lord of Vermillion 3)، Kamikokuryo Isamu (FF12, 13) و آهنگسازان صدا رامین جوادی و براندون کمپبل (بازی تاج و تخت) است.به نظر می رسد که واحدهایی که در یک میدان نبرد حرکت می کنند به شدت بر عنصر استراتژی تکیه دارد. اما عناصر متحرک سه بعدی به گیم پلی بازی جان می بخشند و عناصر عظیمی مانند اژدهای پرنده غول پیکر را می توان دید که در بالای میدان جنگ اوج می گیرند و آتش بر روی بازیکنان و دشمنان می ریزد.
محصول مورد نظر به صورت دیجیتالی بوده و پس از خرید Username و Password برای شما ارسال میشود و تمامی اکانت ها با گیفت کارت قانونی خریدار شده است و جای هیچ گونه نگرانی نیست.
دیدگاهها
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.