Valkyria Chronicles Remastered یک بازی ویدئویی در سبک اکشن، تیراندازی، نقش آفرینی و به صورت دید سوم شخص است که توسط شرکت Sega توسعه یافته و به وسیله همین شرکت در می 2016 برای کنسول پلی استیشن 4 منتشر شده است. این نسخه از بازی در واقع نسخه ای بازسازی شده از بازی Valkyria Chronicles می باشد که در سال 2008 منتشر شده بود. گرافیک بازی و جزئیات آن در این نسخه بازسازی شده و پیشرفت زیادی داشته است.
داستان بازی و اتفاقات آن در سال 1930 روایت می شود. بازی در مورد زمانی است که اروپا توسط دو قدرت امپراطوری و فدرال به دو بخش مجزا با قوانین متفاوت تبدیل شده است. امپراطوری با حمله به یک کشور کوچک به اسم Gallia سعی در حفظ منافع خود دارد. اوضاع قدرت در میان این دو گروه هر روز بدتر می شد. در این نزاع دو طرفه فردی به نام Welkin ظهور کرد و به همراه سربازانی از جوخه هفتم فدرال شروع به مبارزه با امپراطوری کرد. در طول جنگ گروه فدرال متوجه شد که امپراطوری از یک سلاح مخفی به اسم Valkyria استفاده می کند. این سلاح دارای قدرتی می باشد که فقط در افسانه ها وجود دارد. گرافیک بازی و محیط آن به صورت گرافیکی طراحی شده است. در بازی سلاح های مختلفی در اختیار دارید و شخصیت های مختلفی را نیز مشاهده خواهید کرد که هر کدام دارای توانایی های مخصوصی در مبارزه هستند.
مشخص نمودن سبک گرافیکی بازی به طور دقیق کار مشکلی است، چون گرافیک آن واقعا در هیچ قالب استانداردی نمی گنجد. اما اگر بخواهیم آن را شبیه به سبکی بدانیم، بدون شک مناسب ترین گذینه سبک Cell Shade است. البته گرافیک Valkyria Chronicles از زمین تا آسمان با گرافیک های Cell Shade دیده شده در اکثر بازی های JRPG فرق دارد. گرافیک بازی به گونه ایست که انگار تمامی صحنه های آن یکبار با مارکر کشیده شده و سپس با مداد کنته حاشور خورده است.
این سبک هنری جدید و خلاقانه باعث شده است تا بازی Valkyria Chronicles تجربه کم نظیر و لذت بخشی را برای شما به ارمغان آورد. اساس گیم پلی کلی بازی همانند عناوینی چون Disgaea و Suikoden یک Turn Base تیمی است، یعنی به این صورت که در یک نوبت شما اجازه دارید تمامی شخصیت های خود را حرکت داده و به دشمن حمله کنید و وقتی نوبتتان تمام شد، نوبت حمله به دشمن داده می شود.
اما بر خلاف Disgaea که به شخصیت ها تنها اجازه یک بار حرکت در صفحه می دهد، این بازی در یک حرکت فوق العاده به گیمرها اجازه می دهد شخصیت های خود را هر چند بار که خواستند بر روی نقشه حرکت دهند. البته این سیستم جدید یک ایراد بزرگ دارد و آن این است که ممکن است گیمرها با توجه به سلیقه خود از یک شخصیت به طور مکرر استفاده کرده و بقیه شخصیت ها بی کار بمانند.
علاوه بر گرافیک موسیقی Valkyria Chronicles نیز در حد یک شاهکار قرار دارد و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. قطعات ساخته شده برای این بازی با حس و حال و تم اصلی بازی به خوبی سازگار است و حس جنگ را به خوبی به گیمرها القا می کند. دوبله بازی نیز چه در نسخه ژاپنی و چه در نسخه انگلیسی از کیفیت بسیار مطلوبی بهره می برد و قابل مقایسه با عناون چون Disgaea است.
دیدگاهها
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.